Friday, May 29, 2015

Penat!

Okay. Give me a break. I'm sorry if I have to mix my language here with BM. Dah tak larat nak fikir. Ni pakai main lanyak je nak tulis apa.

So sekarang ni posting Anaesthesia untuk 2 minggu. Seriously memang menguji sungguh. Tiap tiap hari aku rasa mentally and physically exhausted. Pagi pergi OT sampai tengahari. Petang kelas sampai 5 pm. Pastu malam nak prepare untuk esoknya. Tapi bila maghrib tu aku dah rasa layu dan mengantuk. Memang dah macam sayur la pendek kata. 

Tapi I love Anaesthesia. Posting ni seronok. Cumanya semput sikit la nak catch up. Ni pun aku banyak gila tak study (Dah tahu banyak tak study tapi sempat lagi nak update blog kan). 

Dan pagi tadi aku dapat berita yang exam kitorang bakal diawalkan sebab nak avoid raya. Itu bermakna posting Ortho nanti instead of 3 minggu jadi 2 minggu. Mak aiii.. 

Tu sahaja untuk kali ni. I hope that I can survive this posting! 

without wax,
haniyahaya :)

No comments: