Tuesday, June 25, 2013

One week before final!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Minggu ni study week. Next week dah nak final sem 2. Sekejap je rasa. Macam tak percaya pun ada. Dah nak habis dah Year 2. So basically untuk final ni masuk dari topik GIT sampailah ke Community Medicine. Ya Allah! Community Medicine tu perlukan kesabaran dan keazaman yang padu lagi jitu bila nak menelaah. Bukan apa, the subject was a little bit dry. Plus, I already had forgotten all those statistics and stuffs. Trust me. My maths had became worse :P

Apa pun, minggu ni kena pulun habis-habisan. Banyak lagi ni nak kena khatamkan! Balik Bangi bukannya belajar sangatpun.

Ouh ya! Sekarang ni musim jerebu. Diharapkan semua jaga kesihatan ye, especially to all my classmates. Oleh kerana musim jerebu, malas nak study kat library. Alasan : Jerebu! Ceh!


without wax,
haniyahaya :)

No comments: