Wednesday, May 15, 2013

Happy Birthday!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Sedar tak sedar, sekarang dah masuk bulan Mei. Sekejap je masa berlalu. Dua minggu lepas, kitorang ada Progress Test II. Dah nak habis rupanya Year 2. Haih.. Rasa macam baru je masuk semalam. Tup tup sekarang dah habis 9 modules. So sekarang tinggal habiskan module CNS. Pastu ada module Ethics and Jurisprudence dan module Community Medicine. Lepas tu final exam and...... Professional Exam. Ya Allah! Sekejap je! Pejam celik, pejam celik.. Ha!

Sekarang ni masa nak ber-blogging dah tak sehebat dulu ( Aisey.. Macam lah hebat sangat. Kehkehkeh). Skill nak menulis pun dah lama berhabuk. Agaknya kalau masuk Form 5, suruh buat esei BM, memang hancur lah gamaknya. Takde idea dan tak kreatif dalam mengembangkan dan mengolah idea.

And also, I have turned 20 years old this year. Alhamdulillah. I feel so old, yet my deeds are not good enough. 20 tahun hidup, mana satu amalan aku yang diterima Allah untuk membolehkan aku masuk syurga? 

Anyhow anyway, thank you so much for the du'as and wishes. Thank you so much. May Allah bless you. I really appreciate them.


Semoga semakin meningkat umur, semakin banyak amal.
InsyaAllah :)

This is my dream :)

without wax,
haniyahaya :)