Monday, December 3, 2012

PICC here I come!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Nothing much for today. Pagi tadi pergi PICC. Saja nak test drive pergi sana since 29 - 30 December nanti nak pergi event Twins of Faith tu. So, tak nak lah sesat masa nak pergi tu. Hehehe :) 

Alhamdulillah, masa pergi pagi tadi, tak banyak kereta. Jalan pun lengang je. Wah! Seronok betul :)
Tapi bila balik, tidak jumpa jalan pulang! Oh tidak! Maka keputusan segera diambil! Lalu jalan Dengkil. Ha kau.. Masuklah jalan lama. Lalu jalan yang simpang-siur tu. Memang test power betul drive sorang-sorang. Tak pernah-pernah sampai Dengkil. I mean, pernah je sampai, but I never drive alone! 

 Nevertheless, it was a really nice experience for me. Heh, bila lagi nak belajar drive pergi Putrajaya, pastu lalu Dengkil, Jenderam Hilir semua tu kan? 

Oh ya! Tomorrow, I'm going to have a minor surgery. Do pray for me. Thank you. May Allah bless you. InshaAllah :)

without wax,
haniyahaya :)

2 comments:

aqu hanya seorang penulis said...

get well soon

twins of faith :(
lari bajet

haniyahaya said...

Thank you! InsyaAllah ameen :)