Wednesday, December 28, 2011

I am who I am

Salam 'alaik.
Mungkin ada yang rasa blog ni macam ntahapepape.. Well, pengisian dalam blog ni pun bukan banyak mana. Hampir kesemuanya macam ditulis ikut suka-suki je. And somehow, I really really mix it up till it becomes mess.. A major disaster perhaps? Oh, crap! What am I talking about now?

Okay, frankly speaking.. Aku pun tak tahu nak bahasakan diri aku apa.. Aku, saya, awak, kita, kamu, I ?? Oh!! Maybe I'm just follow the flow.. Kejap saya, kejap aku.. Entahlah.. Apa-apa je lah kan.. Ikut mood. Kalau time to mood tengah gembira berbunga-bunga, okey lah. Kalau masa tu mood swing.. Memang wassalam lah dengan hamburan 'kata-kata hikmah' dari aku. 

Blog ni memang banyak curahan perasaan daripada aku. Kalau tengok first entry, macam apa je aku tulis. Dengan penggunaan Bahasa Melayu yang sangat buruk.. Cett! Tak matang sungguh aku tatkala itu.. Dan kemudiannya, bila menukar arah dengan menaip entri-entri dengan Bahasa Inggeris. Masa tu kiranya nak polish up writting skill aku lah kan sebab zaman SPM. And, not too forget.. Maybe it's because I love writting so much and I love to spill it in my blog rather that complaining to the others. 


Err.. Serius.. Apakah ini? Apakah yang aku taip ni? Okey.. Abaikan je lah. Nothing is important here. Confirm tak masuk silibus exam korang pun. Hahaha. Aku jamin!

without wax,
haniyahaya 


nota kaki: Terima kasih kepada sesiapa sahaja yang sudi menjengah blog aku yang tak seberapa ni. Tak kool dan tak osem pun. Again, thank you so much!! I really appreciate that! And for those yang tak minat, sila klik butang 'X' kat bahagian atas, hujung belah kanan. 

No comments: