Saturday, May 7, 2011

Insan bergelar shabat :)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh.


Okey, untuk entri kali ni aku nak bercerita sikit tentang SAHABAT.


Mungkin dah banyak kali rasanya aku cerita pasal sahabat ni. Entahlah. Aku pun bukan kira sangat pun. Sebab benda tu tak masuk exam kan? Apa hal aku nak sibuk-sibuk kira.. okey.. Enough with all those craps!!


Jadi, bagi aku lah kan..Sahabat ni sebenarnya sangat berharga. Bukan mudah nak cari sahabat yang sejati, yang boleh bersama kita akan go through and through. Betul tak?


Dan sejak aku join usrah semalam, aku rasa precious sangat. Maksud aku, kawan-kawan aku lah. Aku rasa bonding yang terjalin antara kami lebih erat. Lebih daripada ionic bond dan juga covalent bond!

Aku tak tahu lah sama ada mereka juga merasakan perkara yang sama atau tidak. Tapi untuk aku, sudah semestinya YA!


Entah lah, aku rasa sekarang ni, sahabat-sahabat aku ni lah sekarang keluarga aku. Bukan bermakna aku tak ada keluarga tersendiri, tapi buat tempoh masa 5 tahun 5 bulan lagi ni, ni lah keluarga aku.Aku kena jaga hubungan ni dengan baik dan hopefully persahabatan ini akan terus kekal sampai bila-bila.Insya Allah~


Ukhuwah fillah abadan abada~


^__^


without wax,

haniyahaya :)

No comments: