Tuesday, February 8, 2011

Wajah Baru

Salam 'Alaik..
Okey, mungkin tatkala kalian membaca nukilan yang dikarang ini, wajah blog kepunyaan hani yahaya ini sudah kelihatan sedikit berbeza.. Ya! Berwajah baru bukan?

Sebenarnya sudah lama ingin memasang niat untuk membuat pengubahsuaian ke atas blog ini, namun..ada sahaja kekangan..terutamanya dari segi masa.

Mungkin ramai juga yang tertanya-tanya, mengapa warna cerah menjadi pilihan hati? Bukankah dahulu minat warna gelap seperti hitam dan biru?

hurm..persoalan itu sebenarnya tiada jawapan yang pasti yang boleh diberikan.. Mungkin mood sekarang suka warna yang cerah-cerah.. Apa-apa pun, selamat membaca dan mengikuti blog hani yahaya ya! Dan jangan lupa untuk memberi sumbang saran anda kepada blog ini.. Segala jasa baik anda didahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih.( gaya macam nak tulis surat rasmi je) Segala maklum balas anda memang sangat berharga dan mampu memberi hani yahaya, pemilik blog ini inspirasi serta sokongan untuk terus menulis dan menulis.. (haihla..mandat besar sungguh..macamlah penulis terhebat!)

Sekian,

without wax,
hani yahaya :)

2 comments:

*amiranabiha* said...

ye ye btol . blog baru yg sgtt comel .
nnty kalau kaw da g uni , I'm alone ;(
mesty rindu nk blogging ngan kaw lg ...

haniyahaya :) said...

thanks biha! I really2 appreciate that.. ala, blog kau juga comel macam tuannya!! (^^,)
Insya Allah, kalau ada masa, aku bloging ye! Don't worry.. tapi mungkin tidak sekerap sekarang lah.. hehehe~